Leaves Chocolate Store Renovation 

A retouch of Leaves Chocolate Store, we aimed to rework the store into a conceptual luxury chocolate boutique. With an aspiration of creating a cozy yet chic feel, the entire shop was painted in five layers of a fresh grey tone. Keeping the concrete flooring of the store, cracks of golden leaves were added. Changing the entire format of the display, wood, plexy, and a touch of gold dominated the design. Bespoke podiums placed against a stencilled concrete wall were designed by us with plexy glass and wood to showcase exclusive products. The lighting system was changed for the purpose of highlighting the products displayed on the artistic shelves. Replacing the glass door with a dark wooden door in the store's entrance added character. For the store to appear to be disciplined and neat, we created an invisible storage system. Meetings with clients take place in the seating area that is exquisitely designed by product and furniture Designer Rozan Nashar. 

Store & Pop Up Events

Click on the thumbnail to enlarge.
























© Copyright 2021 A Visual SolutionWeb Design By Toolkit Websites
UA-85230653-1